Tonnen actie in Aliens: Fireteam Elite launch trailer

Recent speelde ik nog eens Alien: Isolation uit, geheel in mijn eentje. Niet goed voor hart en bloedvaten, neem dat gerust van me aan. Ook in Aliens: Fireteam Elite neem je het op tegen hordes Xenomorphs, maar gelukkig doe je dat niet alleen.

Aliens: Fireteam Elite dompelt je fireteam van geharde mariniers in een wanhopige strijd om de evoluerende Xenomorph-dreiging in te dammen.

Met meer dan 20 soorten vijanden moeten spelers het samen met twee spelers of AI-teamgenoten opnemen tegen golven angstaanjagende Xenomorph- en Weyland-Yutani-synthetische vijanden, terwijl ze wanhopig vechten door vier unieke campagnes die nieuwe verhaallijnen introduceren in het Alien-universum.

In de game kunnen spelers hun eigen Colonial Marine aanpassen en kiezen uit een uitgebreide variëteit aan klassen, wapens, uitrusting en extra’s. Ga de strijd aan met overweldigende tegenstanders in deze hartveroverende survival shooter-ervaring.

De game is nu verkrijgbaar op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en PC.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)