Pragalicious serveert: Splitgate op PlayStation 5

Onze RoMa stoeft altijd dat hij scherper kan mikken dan Dancing Dimi zijn darts kan werpen. Aan hem, RoMa dus, de eer om aan de slag te gaan met Splitgate.

Wat RoMa van de game vond, dat lees je in zijn review. Of hij er ook iets van kon, en regelmatig raak schoot, dat zie je in onderstaand potje Team Deathmatch…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)