Volg hier om 19u00 live de Xbox Gamescom livestream

Xbox Livestream Gamescom 2021

Gamescom is in Europa veruit de grootste gamesbeurs. Het laat qua bezoekersaantallen zelfs de moeder der gamesbeurzen, de E3, achter zich. Dit jaar zal Gamescom volledig digitaal doorgaan via livestreams.

Aan de vooravond van de grote openingsshow op 25 augustus, zal Microsoft een grootste Xbox livestream uitzenden. Hierin krijgen we onder andere nieuwe gameplay voorgeschoteld van games die we eind dit jaar nog mogen verwachten (lees: Halo Infinite).

Daarnaast zegt Microsoft een speciale uitverkoop te houden van Xbox- en PC-games met kortingen tot en met 75%.

De Xbox-livestream zal uitgezonden worden op dinsdag 24 augustus om 19u00. Deze zal te volgen zijn via YouTubeTwitterTwitch en Facebook Gaming.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.