Death Stranding Director’s Cut zal uitgebreid te zien tijdens Gamescom Opening Night

Death Stranding

Het was bij de opening van de E3 al duidelijk dat Geoff Keighley en Hideo Kojima vriendjes waren. En die vriendschap wordt nog eens uitgebreid in de verf gezet tijdens het openingsevent voor Gamescom, gehost door, jawel, Geoff Keighley.

Het is dus niet meer dan normaal dat we een uitgebreide blik gaan krijgen op Death Stranding Director’s Cut. Iets wat trouwens door Keighley zelf bevestigd werd op zijn Twitter-pagina.

Death Stranding Director’s Cut, dat verschijnt op 24 september, bevat visuele verbeteringen die de mogelijkheden van de PlayStation 5 ten volle benutten. Dit aangevuld met een heleboel extra content, zoals volledig nieuwe verhaalmissies, verbeterde gevechten en zelfs een volledige racegame.

Haal dus je wandelschoenen boven en zet je schrap voor een uitgebreide wandeling door het Death Stranding-landschap.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)