505 Games kondigt Stray Blade officieel aan

Naast games die we reeds kennen kregen we ook de reveal van een nieuwe game te zien van 505 Games. Deze actie-RPG gaat door het leven als Stray Blade.

Bewijs jezelf in deze actie RPG en beheers intense gevechten terwijl je de oude ruïnes van een mysterieuze beschaving verkent. Legenden vertellen over Acrea de Verloren Vallei, een wilde en overwoekerde plek maar onmiskenbaar krachtig. Je hebt dit vergeten land gevonden maar bent toch gestorven. De tijd verstrijkt, en op wonderbaarlijke wijze word je weer tot leven gewekt. De prijs die je betaalt: Je bent gebonden aan dit land.

Ga samen met je trouwe metgezel Boji op weg om je vrijheid te veroveren en het verloren evenwicht van dit door oorlog verscheurde oord te herstellen. Verken de uitgestrekte troonzalen van reusachtige goden/koningen en vergeten steden. Als je hun geheimen ontsluiert, bereid je dan voor op straffe vijanden. Bereid je voor op een wereld die gevormd wordt door jouw ontdekkingen en de krachten die aan het werk zijn. Ga op een onvergetelijk avontuur.

Stray Blade verschijnt in 2022.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)