State of Decay 2’s Homecoming-expansion verschijnt 1 september

Gisteren de start gezien van seizoen 11 van The Walking Dead? En vond je het even goed als ik? Dan heb je zeker zin in de nieuwste State of Decay 2-expansion, genaamd Homecoming.

Deze update, die dus verschijnt op 1 september, bevat een heleboel nieuwe content waaronder nieuwe outfits, nieuwe wapens, zes nieuwe basisse, nieuwe achievements en een bounty pack.

De update is gratis en zit trouwens ook in de Xbox Game Pass, zeker eens proberen dus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)