Maak kennis met een uniek middeleeuws wapen in Age of Empires IV-video

Op 28 oktober verschijnt Age of Empires IV en dan kan je geschiedenis schrijven of herschrijven. Maar hoe krijg je in godsnaam die kasteelmuren neer als je tegenstanders de deur op slot houden? Met een katapult natuurlijk…

Onderstaande video’s tonen waartoe deze unieke middeleeuwse aanvalswapens in staat waren. En je wilt niet weten wat je daarmee allemaal op de vijand kan afvuren…

Wil je het wel weten? Check dan onderstaande video’s!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)