Microsoft Flight Simulator-wereldupdate neemt ons mee naar Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland

Microsoft Flight Simulator

Zelf is het me nog nooit gelukt om een vliegtuig van de grond te krijgen in Microsoft Flight Simulator. Dus laat ik het maar over aan de echte fans. En zij krijgen er binnenkort weer mooie omgevingen en locaties bij.

Dankzij een nieuwe update, die 7 september verschijnt, kunnen zij binnenkort opstijgen en landen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, en dit dankzij een nieuwe wereldupdate.

Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland bevatten nieuwe luchtfoto’s, hoogtekaarten met hoge resolutie en 3D-steden, waaronder Frankfurt en Wuppertal in Duitsland, Basel in Zwitserland, en Graz en Wenen in Oostenrijk.

Het team heeft ook met de hand 100 beroemde locaties gemaakt en verschillende nieuwe luchthavens zoals Lübeck, Stuttgart, Klagenfurt en St. Gallen.

Deze update zal ook nieuwe ontdekkingsvluchten, nieuwe landingsuitdagingen en bush trips bevatten die deze prachtige regio van onze planeet laten zien.

Maar zoals je kan zien in de twee onderstaande video’s komt er ook nieuw speelgoed om mee rond te vliegen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)