Waanzinnige combat, parkour en gameplay in nieuwe Dying Light 2: Stay Human-video

Als je er nog aan zou twijfelen of Dying Light 2 er bij zijn release op 7 december spectaculair gaat uitzien, dan heb je geen andere optie dan onderstaande video te bekijken.

Techlands Dying Light 2: Stay Human mocht de Xbox Gamescom showcase op gang trappen. Zombies, menselijke tegenstanders, waanzinnige moves, combat, wall running, en nog veel meer straffe stoten is wat je te zien krijgt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)