Destiny 2’s The Witch Queen verschijnt 22-02-22, Season of the Lost start vandaag

Destiny 2 The Witch Queen

Tijdens een presentatie heeft Bungie zonet niet alleen de releasedatum maar ook meer details onthuld over de nieuwe Destiny 2-expansion, genaamd The Witch Queen.

Om te beginnen moeten we toch nog een flinke poos wachten op deze nieuwe expansion, namelijk tot 22-02-2022, van een unieke datum gesproken trouwens.

The Witch Queen is volgens het team de boosaardigste en dodelijkste baas tot op heden in het Destiny 2-universum. Ze wordt bijgestaan door de zogenaamde Hive Guardians, een meedogenloos leger dat voor niets of niemand achteruitgaat.

De Glaive is een van de nieuwe energiewapens waarmee we het zullen kunnen opnemen tegen deze nieuwe tegenstanders. Je zal dit wapen echter niet kunnen vinden in een van de kisten, je zal het zelf moeten craften want ook het craften van wapens is nieuw in deze expansion. Bovendien zal je ze moeten levellen om ze krachtiger en beter te moeten maken.

Uiteraard kunnen we ook rekenen op een nieuwe campagne die ons meeneemt doorheen het verhaal en diverse unieke werelden. Fans van Halo en Titanfall zullen zeker aan hun trekken komen hoorden we tijdens de presentatie.

Maar voor we het zullen kunnen opnemen tegen The Witch Queen, kunnen we ons voorbereiden op een nieuw seizoen dat de titel Season of the Lost meekrijgt, en vandaag begint. En dit alles inclusief cross-platform play natuurlijk!

En daar stopt het niet want Bungie viert dit jaar zijn dertigste verjaardag en pakt daarom uit met heel wat speciale events, bundels en andere verwennerijen voor de spelers. Tel hier onder andere nieuwe raids en dungeons bij.

Ook verrassend is de introductie van Destiny’s meest unieke en legendarische wapen in Destiny 2, namelijk Gjallarhorn.

Hoe dit alles er zal uitzien dat zie je in de onderstaande video’s!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)