Explosieve reveal brengt Solitaire Collection met vonken en vuur naar Xbox Game Pass

Microsoft Solitaire

Vuur! Explosies! Comic Sans MS! Dat kan maar één ding betekenen. Een spectaculaire announcement van… Solitaire?

Begin deze maand werd al bekend dat Solitaire naar Xbox Game Pass zou komen. Microsoft doet daar op Twitter met plezier nog een schepje bovenop. Het single player kaartspel wordt in de nieuwe aankondiging zelfs aangekondigd als “The most played video game in history”. Niet moeilijk, als je weet dat het vroeger standaard bij elk Windows-apparaat zat. 

Microsoft kondigde aldus met gepaste trots aan dat Microsoft Solitaire Collection: Premium Edition vanaf heden inbegrepen zit in het aanbod van Xbox Game Pass. Vijf Solitaire-games samen in één pakket, da’s reden genoeg tot een overdreven “Aww Yeah!!!” van de makers zelf. 

Het grootste voordeel aan deze “Premium Edition” is waarschijnlijk dat je niet constant adds ziet die je moet verduren bij de gratis versie. Oftewel, in de gevleugelde woorden van Microsoft zelf: “Nice Move! SOLITAIRE AWW YEAH!” 

Gepubliceerd door RoMa

RoMa was een gamer vooraleer hij een tiener werd. Hij groeide op met Tony Hawk en Kratos als helden. Jaarlijks spendeert hij uren met shooters zoals Battlefield of Doom. Frustraties in racegames en FIFA blijven niet altijd onderdrukt. Een grote sandbox à la GTA is z’n favoriete speeltuin. Ook geniet hij enorm van een diepgaande single player RPG en heeft hij een zwak voor sterke horror. Dead Space aanbidt hij als de beste gamereeks ooit gemaakt.