Hades, Skate, Lumines én Microsoft Solitaire komen deze maand naar Xbox Game Pass

Xbox Game Pass

Als je een abonnement op Xbox Game Pass hebt, hoef je jezelf deze maand zeker niet te vervelen. Want Microsoft heeft weer enkele heerlijke nieuwigheden én klassiekers klaar staan voor de eerste helft van augustus.

Zo krijgen we het erg hoog aangeschreven Hades voorgeschoteld. De game komt op 13 augustus beschikbaar op alle consoles, op de Switch was deze game al te krijgen, en zal vanaf dag 1 beschikbaar zijn op Game Pass voor console en PC.

En wat had je gedacht van Skate, Lumines Remastered, Katamari Damacy Reroll en dé PC-klassieker aller tijden: Microsoft Solitaire. Dit is de volledige lijst van games die voorlopig naar Game Pass komen:

 • 5 augustus
  • Curse of the Dead Gods (Dead Cells Update) (Cloud, Console & PC)
  • Dodgeball Academia (Cloud, Console& PC) ID@Xbox
  • Katamari Damacy Reroll (Cloud, Console & PC)
  • Lumines Remastered (Cloud, Console & PC) ID@Xbox
  • Skate (Console) EA Play
  • Skate 3 (Cloud) EA Play
  • Starmancer (Game Preview) (PC) ID@Xbox
 • 12 augustus
  • Art of Rally (Cloud, Console & PC) ID@Xbox
 • 13 augustus
  • Hades (Cloud, Console & PC)
 • 17 augustus
  • Microsoft Solitaire Collection: Premium Edition (PC)

Belangrijk om weten is dat GTA V op 8 augustus verdwijnt uit de Game Pass catalogus.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.