“PlayStation-fanboys verspreiden Halo Infinite spoilers als wraak op Xbox-gamers”

Halo Infinite

De console wars, komt er ooit een einde aan? Zelf hebben we geen voorkeur want we spelen op alle consoles, en wat ons betreft zijn ze allemaal even cool, net als de games die we erop spelen. Maar sommigen denken daar duidelijk anders over.

Zoals we begin deze week vernamen dwalen er heel wat Halo Infinite spoilers op het wereldwijde web. Een klein aantal The Last Of Us-fans lijkt deze Halo Infinite-campagne spoilers nu online te verspreiden. De reden waarom ze dit doen is wraak voor de spoilers die verschenen voor de release van The Last Of Us Part 2.

Toen verscheen ook bijna de volledige verhaallijn online nog voor de game in de rekken lag. Wat dus voor heel wat fans de pret bederfde. Nochtans waren er heel wat stemmen die beweerden dat het fans van The Last of Us Part 1 waren die deze spoilers op de wereld loslieten omdat ze niet akkoord waren met de verhaallijn van de sequel.

Tijd om wraak te nemen zeggen een aantal boze fans, en dus willen zij de Xbox-gamers een koekje van eigen deeg geven door de Halo Infinite spoilers verder te verspreiden. Al is het natuurlijk nooit bewezen dat het de Xbox-gamers zijn die de The Last of Us spoilers de wereld hebben ingestuurd.

Via Twitter wrijven PlayStation-fans, of toch mensen die beweren dat te zijn, zich nu in hun handen. Zo schreef een gebruiker “Nu krijgen de mensen in de Xbox-gemeenschap een koekje van eigen deeg,”

Wat er ook van moge zijn, als je uitkijkt naar de release van Halo Infinite is het misschien beter om het internet een tijdje opzij te schuiven tot na de release, of heel voorzichtig te surfen.

En natuurlijk gaat het om een beperkt groepje en heeft het merendeel van de fans, zowel Xbox als PlayStation hier niets mee te maken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)