Nicolas Cage pakt stevig uit in Prisoners of the Ghostland-trailer

Prisoners of the Ghostland

Nicolas Cage leverde met The Rock en Ghost Rider twee van de coolste films ooit af. We zijn dan ook benieuwd of hij die prestatie kan overdoen in, zoals hij zelf zegt, “the wildest movie I’ve ever made… and that’s saying something.”

Het verhaal van deze prent gaat als volgt:

In de verraderlijke grensstad Samurai Town wordt een meedogenloze bankrover (Cage) uit de gevangenis bevrijd door de rijke warlord The Governor (Bill Moseley, Carnivale), wiens geadopteerde kleindochter Bernice (Sofia Boutella, Kingsman) vermist wordt. De Gouverneur biedt de gevangene zijn vrijheid aan in ruil voor het terugvinden van de vermiste vrouw. Vastgebonden in een leren pak dat zichzelf binnen vijf dagen vernietigt, vertrekt de bandiet op een reis om de jonge vrouw te vinden – en zijn eigen weg naar verlossing.

Klinkt cool! Toch? De film is vanaf 17 september te zien in de bioscoop.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)