Life is Strange Remastered Collection verschijnt dan toch niet dit jaar

De remaster van Life is Strange wordt uitgesteld naar het voorjaar van 2022. De game zou oorspronkelijk op hetzelfde moment verschijnen als de nieuwste titel in de serie, Life is Strange: True Colors, op 10 september 2021.

Life is Strange was voor mij persoonlijk één van de meest aangename verrassingen in games van het voorbije decennium. De game kent een uniek sfeertje en weet te captiveren met intrigerende storytelling. De remaster zou dat unieke sfeertje nog meer karakter geven met updated graphics en een intensere color grading.

Maar we zullen dus nog even moeten wachten tot we daarmee aan de slag kunnen. Gelukkig krijgen we wel een aanvullende DLC op True Colors op 30 september om ons (hopelijk) lang genoeg zoet te houden.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.