Releasedatum en concept art van volgende Call of Duty game gelekt

Call of Duty Vanguard

Zo te zien zou de volgende titel in de reeks Call of Duty: Vanguard gaan heten. En dat is lang niet alle info die we voor jullie in petto hebben.

Naast de naam van de volgende COD-game, kregen we ook al een eerste concept art voorgeschoteld, waarop enkele interessante informatie terug te vinden is. Zo leren we reeds drie van de vier nieuwe personages kennen, genaamd Lucas, Polina en Wade. Eveneens zien we op de afbeelding dat er ook voor deze COD-game een open beta voor handen zal zijn, die waarschijnlijk beschikbaar zal zijn voor iedereen die een pre-order plaatst op de game.

Met de huidige informatie die we momenteel hebben, kunnen we al meedelen dat Call of Duty: Vanguard zal plaatsvinden in een post WW2-setting, waarbij de Gestapo probeert om de Nazi-krachten te heropbouwen na het verlies in de Tweede Wereldoorlog. Bovendien wordt de game ontwikkeld door Sledgehammer Games en zal het worden uitgebracht op zowel de current- als old-gen consoles.

Tom Henderson liet via zijn Twitterpagina eveneens de potentiële releasedatum van deze nieuwste titel weten, die volgens hem zou plaatsvinden op 5 november 2021. Bovendien zou er eveneens een nieuw anti-cheat systeem in de game verwerkt worden, dat eveneens zal worden geïntroduceerd in Warzone.

Volgens geruchten zou Activision later deze maand verdere informatie geven over COD: Vanguard, waarbij momenteel 19 augustus getipt wordt als datum. Benieuwd welke nieuwtjes dan nog zullen worden prijsgegeven. Let’s hope it’s worth the wait.

Gepubliceerd door Luca

Al sinds zijn pre-tienerjaren is deze kerel gefascineerd door games en al het moois wat deze onuitputtelijke wereld te bieden heeft. Begonnen met games als RollerCoaster Tycoon, The Sims en Ratchet & Clank, verder doorgerold naar shooters als COD, en uiteindelijk terechtgekomen bij verschillende ARPG's. Er zijn maar weinig games die hij nog niet op zijn conto heeft staan, waarbij de PS5 tegenwoordig bekend staat als 'zijn' speeldomein. Al is er echter één reeks die zijn hart ongecontroleerd sneller doet slaan, met name 'The Souls Series'. Altijd bereikbaar voor tips & tricks indien je blijft worstelen met die ene onverslaanbare demoon.