Sonic en Tales rollen vrolijk mee in Super Monkey Ball: Banana Mania

Super Monkey Ball Banana Mania

Super Monkey Ball is een reeks die al jaren ontzettend populair is. Ik ben niet meteen fan van deze hectische game, maar er zijn genoeg gamers die het tegendeel zullen bewijzen.

Op 5 oktober voegt SEGA een nieuwe game toe aan de reeks. Compleet nieuws wordt Super Monkey Ball: Banana Mania echter niet, want het gaat hier om een remaster van de eerste drie games: Super Monkey Ball 1 & 2, plus Super Monkey Ball Deluxe. Dit zorgt ervoor dat er maar liefst 300 levels te spelen zijn én 12 minigames.

Maar SEGA zou SEGA niet zijn moesten ze er toch wat extra’s in verwerken voor de fans. Zo maakte de ontwikkelaar/uitgever bekend dat hun icoon Sonic, samen met zijn maatje Tails, speelbaar zullen zijn in de game. Je zal niet extra moeten betalen voor deze twee iconen, want ze zullen gewoon vrij te spelen zijn.

Super Monkey Ball: Banana Mania is vanaf 5 oktober verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.