Gang Beasts komt in september naar de Nintendo Switch

Gang Beasts

Gang Beasts, de op physics gebaseerde multiplayer-game waarin je met je vrienden afrekent door ze te grijpen, stompen, duwen, trekken en gooien, zal vanaf september verkrijgbaar zijn in de Nintendo eShop voor de Switch.

Na enkele jaren aan knokpartijen op diverse digitale platformenkomt Gang Beasts eindelijk naar de Nintendo Switch met 21 stages, honderden kleurrijke kostuumonderdelen en diverse lokale, online en lokaal-draadloze multiplayer-varianten.

“We wilden al naar de Nintendo Switch komen toen dat platform werd aangekondigd,” aldus Michael Brown van Boneloaf, maker en uitgever van Gang Beasts. “Nintendo-consoles hebben altijd leuke lokale multiplayer-games gehad, en het is een droom die werkelijkheid wordt om Gang Beasts op de Nintendo Switch te zien en de beestjes te horen giechelen terwijl de gruwelijkste dingen met ze gebeuren!”

Naast deze digitale release werkt Boneloaf samen met Skybound Games voor een fysieke versie van Gang Beasts op de Nintendo Switch. Deze zal vanaf 7 december verkrijgbaar zijn en wordt geleverd met een gerandomiseerd en exclusief, verzamelbaar stickervel. Meer details over deze fysieke editie, inclusief prijs, worden later bekendgemaakt.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.