Final Fantasy-fan doet er 10 jaar over om AL de Final Fantasy-trophies binnen te halen

Ik heb respect voor de mensen die er in slagen om keer op keer de platinum trophy binnen te halen. Zelf heb ik daar het geduld, de tijd en soms zelfs de skills niet voor. Maar wat deze Final Fantasy-fan presteerde, dat is te zot voor woorden…

Zelf speel ik mijn games en pak in trophies of achievements mee “on the go“. Wanneer ik dan een spel heb uitgespeeld, ga ik altijd eens neuzen om te zien of er nog een paar easy ones mee te pikken zijn.

Maar hoed af voor Talan Kirk want die kerel ging wel heel ver… Hieronder zijn verhaal.

Op 1 november 2010 behaalde Talan Kirk, op Reddit en PSN Rebourne07, zijn eerste trofee in Final Fantasy XIII voor PlayStation 3. Op 8 augustus 2021 behaalde hij de laatste trofee die in de DLC van Final Fantasy VII Remake Intergrade werd geïntroduceerd. Daarmee is hij de enige, en we herhalen, de enige persoon op deze aardbol die PSN-trofee uit elke, en ook hier herhalen we elke, Final Fantasy-game, inclusief Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, heeft verzameld.

Als we dan beseffen dat die Final Fantasy-games niet van de eenvoudigste zijn, en bovendien heel uitgebreid, dan is dit zeker een applausje waard!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)