Netflix lost nieuwe trailer voor The Witcher: Nightmare of the Wolf

Dit is er eentje waar The Witcher-fans blij van worden. Netflix heeft namelijk een nieuwe trailer gelost voor de animatiereeks The Witcher: Nightmare of the Wolf.

En we krijgen er ook een kort woordje uitleg bij, namelijk “Vesemir, ontsnapt uit de armoede en een Witcher geworden, doodt monsters voor geld en glorie, maar wanneer een nieuwe dreiging opkomt, moet hij de demonen uit zijn verleden onder ogen zien.

Vanaf 23 augustus kunnen we de serie volgen op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)