Take-Two werkt momenteel aan drie remasters/remakes

Take-Two Interactive

Als er weinig nieuwe games op de planning staan, dan kan je je maar beter focussen op het maken van remakes of remasters. Dat is momenteel ook het geval bij Take-Two Interactive.

Tijdens de bekendmaking van de financiële resultaten liet de studio weten dat ze momenteel drie remasters/remakes op de plank hebben liggen. Vraag is alleen welke dat zouden kunnen zijn?

NBA of WWE zien we hen niet meteen remasteren, BioShock heeft er al eentje gekregen en in het geval van Borderlands, dat is nog koffiedik kijken. XCOM en Civilization zijn dan weer voor een specifiek publiek, net als Kerbal’s Space Program. En de Maffia Trilogy die kreeg ook al een geweldige remake.

Daarnaast is de studio ook eigenaar van Rockstar Games, en die hebben wel het een en het ander liggen waar je een remake van kan maken. We denken dan aan LA Noire, Red Dead Revolver of Red Dead Redemption. En dan hebben we het nog niet gehad over Bully, Manhunter en de geruchten over mogelijke remakes van GTA San Andreas, GTA III of GTA Vice City.

Wat zal het worden?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)