Hellblade: Senua’s Sacrifice-trailer toont Xbox Series X/S-upgrades

Wat een unieke en ook geweldige game was deze Hellblade: Senua’s Sacrifice. Zeker wanneer je het spel speelde met je headset op was het een bijzondere ervaring.

Vanaf vandaag heeft de game ook zijn upgrade te pakken voor Xbox Series X/S. Het goede nieuws is dat de upgrade gratis is voor iedereen die de game reeds heeft, en dat hij ook beschikbaar is via Game Pass. Dubbele win dus voor de Xbox-gamers.

Microsoft kondigde aan dat een geoptimaliseerde versie van Hellblade is gelanceerd voor de Xbox Series X/S, met “verrijkte visuals, DirectX Raytracing,[een] resolutiemodus en meer.”

En hoe dat allemaal tot leven komt op je monitor, dat zie je in onderstaande trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)