LEGO Marvel Super Heroes verschijnt deze herfst op Nintendo Switch

De LEGO-games blijven toch iets speciaals hebben. De manier waarop de films tot leven komen in LEGO, de bijpassende humor, gameplay en andere elementen, maken van elke LEGO-game toch iets aparts. Binnenkort krijgt de Switch er eentje bij.

Warner Bros. Games, TT Games, The LEGO Group en Marvel Entertainment kondigen aan dat hun LEGO Marvel Super Heroes op 8 oktober 2021 verschijnt op Nintendo Switch.

In een origineel verhaal dat het hele Marvel-universum doorkruist, gevuld met de klassieke LEGO-videogame-avonturen en -humor, kruipen we in het superheldenvel van diverse Marvel-superhelden die een team vormen om een groep schurken tegen te houden die de wereld willen vernietigen. We meppen, slingeren en vliegen door het Marvel-universum terwijl we naar iconische locaties reizen, zoals de Stark Tower, de X-Mansion, Asteroid M en Asgard.
 
In het totaal kunnen we meer dan 100 speelbare personages unlocken vanuit alle hoeken van het Marvel-universum, inclusief fanfavorieten als Black Widow, Loki, Spider-Man, Nick Fury, Iron Man, Wolverine, Captain America, Hulk, Thor, Hawkeye, Deadpool en Galactus!
 
LEGO Marvel Super Heroes op Nintendo Switch bevat ook de volgende eerder uitgegeven DLC-pakketten:

– LEGO Marvel Super Heroes Super-pakket: Maak je klaar om stenen te verpletteren met meer Super Heroes en Super Villains, inclusief nieuwe voertuigen en races. Speel als fanfavorieten Dark Phoenix, Winter Soldier, Symbiote Spider-Man, Hawkeye, Falcon en Beta Ray Bill.
– LEGO Marvel Super Heroes Asgard-pakket: Richt schade aan als de wraakzuchtige Malekith en de gemene LEGO-figuur Kurse. Speel als Jane Foster en de schildmaagd van Asgard, Sif. Verdedig het universum met Odin en de Warriors Three: Volstagg, Hogun en Fandral.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)