Daarom lopen GTA Online-spelers dus de hele dag rondjes…

Rare jongens die GTA Online-spelers. De voorbije dagen zijn er immers heel veel spelers die in-game maar 1 ding doen: rondjes lopen. Je moet maar goesting hebben…

Blijkbaar heeft het fenomeen iets te maken met de Los Santos Tuner Update zo blijkt. Deze voegt namelijk een nieuwe progressiemeter toe met 1000 levels.

En achter die levels zitten natuurlijk hele coole cosmetics verborgen, waaronder skins, kledij en coole stuff om je wagen verder te pimpen.

Je kunt deze echter alleen verdienen door mee te doen aan de nieuwe Street Race Series, door voertuigen te testen op de parkeerplaats en, door veel rond te lopen bij de LS Car Meet.

Maar ja wie heeft er nu zin om uren zelf rondjes te lopen om die meters te vullen? Enkele snuggere gamers kwamen met een al even snuggere oplossing. Ze binden namelijk elastiekjes rond hun bewegingstoetsen waardoor ze de hele dag (en wie weet zelfs ’s nachts) rondjes lopen. Na een kwartier van inactiviteit word je immers uit het spel gezwierd en dus moet je wel rondjes lopen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)