Ontdek hier wat je mag verwachten van Season 5 voor Cold War-multiplayer en Warzone

Call of Duty Warzone

Op 12 augustus gaat Season 5 van start voor zowel Cold War-multiplayer als Warzone. Maar wat mogen we verwachten? Een goede vraag waarop we inmiddels het antwoord kennen.

Net zoals bij elk seizoen mogen zowel de Warzone- als de multiplayer-spelers zich opmaken voor heel wat nieuwe content. Laat ons alles even op een rijtje zetten.

Beginnen doen we met een verrassing, namelijk een nieuwe spelmodus genaamd Double Agent. Deze mag je beschouwen als een party modus waarin tien spelers een verschillende rol aangemeten krijgen. Dit gaande van Double Agents en Operatives tot Investigator. De dubbelagenten hebben een, drie keer raden, dubbele agenda, en het is hun opdracht de missie te doen falen. Daartegenover staan dan de Operatives en de Investigator die de Double Agents moeten ontmaskeren voor ze hun plan kunnen doen slagen. En dat is nog niet alles want in de tweede helft van seizoen 5 zouden we ons mogen opwachten voor de Demolition-modus.

Ook deze keer kunnen we weer rekenen op een aantal nieuwe multiplayer mappen, namelijk Echelon (een nieuwe 6v6-map), Slums (6v6) uit Black Ops 2 keert terug en Showroom is een nieuwe map voor 2v2 en 3v3. Ook hier mogen we in de tweede helft van het seizoen nog wat nieuws verwachten, en dit in de vorm van twee extra mappen, namelijk Drive-In en Zoo die je misschien herkent uit het originele Black Ops.

En de zombiefans worden natuurlijk niet in de steek gelaten. De Outbreak-modus krijgt een nieuwe regio, een nieuw voertuig en de Grapple Gun. Ook kunnen we aan de slag met een nieuwe Perk en een nieuwe field upgrade, genaamd de Tesla Storm.

Last but not least natuurlijk Warzone. Verwacht hier een aantal updates voor de map, een nieuwe modus genaamd Clash, en Combat Scout en Tempered. Dit zijn dan weer twee exclusieve Perks voor Warzone-spelers.

Natuurlijk kunnen we ook rekenen op drie nieuwe Operators, nieuwe wapens (waaronder een vlammenwerper, dat wordt lachen), een nieuwe battle pass én een in-game event ergens halverwege het seizoen. De aankondiging van Call of Duty Vanguard vermoeden wij…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)