Marvel’s Guardians of the Galaxy introduceert lady Hellbender

Marvel's Guardians of the Galaxy

Marvel’s Avengers was niet meteen de game die we verwacht hadden. Kan Marvel’s Guardians of the Galaxy, dat de voorbije E3 werd aangekondigd, ons wel bekoren?

Tweede keer goede keer hopen we voor zowel het Marvel-universum als uitgever Square Enix.

Eidos-Montréal serveert een nieuwe gameplay-video waarin Star-Lord en de Guardians aan hun onderhandelingen beginnen met Lady Hellbender: leidster van de Hellraisers, koningin van Seknarf Nine en een berucht monsterverzamelaar.

Je zal er maar mee getrouwd zijn denken wij dan…

Marvel’s Guardians of the Galaxy verschijnt op 26 oktober 2021 op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC en streaming via GeForce NOW.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)