Age Of Empires 4 Closed Beta is vanaf nu bespeelbaar

Pure nostalgie die eindelijk bespeelbaar wordt, daar kan je enkel vrolijk van worden.

Het is alweer van 2017 geleden sinds deze game voor het eerst werd aangekondigd. Sindsdien kennen we afwisselende periodes van nieuws over deze aanstormende klassieker. Maar vanaf vandaag kan de game voor een eerste keer bespeeld worden door het grote publiek, tenminste als je bent aangesloten bij het “Age Insider program“.

Deze beta loopt van 5 tot en met 16 augustus en bevat meerdere bespeelbare content. Zo kunnen leden van het Age Insider program aan de slag met de tutorial missie, evenals regular matches voor maximaal acht spelers. Zo zullen er ook meerdere maps reeds bespeelbaar zijn en is het mogelijk om aan de slag te gaan met vier van de uiteindelijke acht beschavingen; Mongools, Engels, Delhi Sultanaat en Chinees.

Jammer genoeg kan je dus enkel deelnemen aan deze Closed Beta indien je voor 3 augustus reeds ingeschreven was bij het Age Insider program. Maar niet getreurd, het is nog steeds mogelijk om je aan te sluiten bij dit programma en zo info te krijgen over opkomende Beta-tests, die zullen plaatsvinden in zowel de Microsoft Store als op Steam.

Meer dan opties genoeg dus om het lange wachten wat te verzachten, met de release die nog steeds gepland staat op 28 oktober dit jaar.

Gepubliceerd door Luca

Al sinds zijn pre-tienerjaren is deze kerel gefascineerd door games en al het moois wat deze onuitputtelijke wereld te bieden heeft. Begonnen met games als RollerCoaster Tycoon, The Sims en Ratchet & Clank, verder doorgerold naar shooters als COD, en uiteindelijk terechtgekomen bij verschillende ARPG's. Er zijn maar weinig games die hij nog niet op zijn conto heeft staan, waarbij de PS5 tegenwoordig bekend staat als 'zijn' speeldomein. Al is er echter één reeks die zijn hart ongecontroleerd sneller doet slaan, met name 'The Souls Series'. Altijd bereikbaar voor tips & tricks indien je blijft worstelen met die ene onverslaanbare demoon.