A Plague Tale: Innocence nu gratis in de Epic Game Store

Er zijn zo van die games die absoluut in je collectie thuishoren, en A Plague Tale: Innocence is er daar eentje van. Als je deze titel, om welke ongeldige reden ook, nog steeds niet in huis hebt, dan kan je daar deze week gratis verandering in brengen.

Van donderdag 5 tot en met donderdag 12 augustus kan je A Plague Tale: Innocence namelijk gratis in huis halen via de Epic Game Store. Zo ben je helemaal klaar voor de release van A Plague Tale: Requiem in 2022.

Nadat de game dus een dikke vette PS5-upgrade kreeg, en gratis te verkrijgen was als een van de PS Plus-games van vorige maand, kan je nu dus ook de pc-versie aan je collectie toevoegen.

Kom niet zeggen dat we je niet gewaarschuwd hebben…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)