Toadette maakt haar opwachting in Mario Golf: Super Rush

Mario Golf Super Rush Toadette

Mario Golf: Super Rush heeft een gratis update gekregen waarbij er heel wat extra content wordt toegevoegd aan de game.

Na het installeren van de update kan je aan de slag met de schattige Toadette. Met haar, of een van de andere 16 personages, kan je jouw golfmoves uitproberen op een nieuwe golfbaan: New Donk City. Wie Super Mario Odyssey heeft gespeeld, komt deze naam ongetwijfeld bekend voor, want deze stad was een van de levels uit deze fantastische game.

Tot slot werden er ook enkele verbeteringen doorgevoerd. Zo werd de nauwkeurigheid van de motion controls verbeterd én krijg je ook nog een nieuwe spelstand voorgeschoteld: de Rangwedstrijd.

Mario Golf: Super Rush is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.