Evil Dead: The Game uitgesteld naar 2022

Evil Dead: The Game

Verschijnen er nog games dit jaar? Een mens vraagt het zich af nu game na game wordt uitgesteld naar 2022.

De volgende in het rijtje is Evil Dead: The Game. De horrorfranchise die gebaseerd is op de gelijknamige films, verschuift naar februari 2022.

Het nieuws werd bevestigd door Saber Interactive en Boss Team Games via hun sociale mediakanalen. Volgens het team kunnen de ontwikkelaars zich dankzij de extra tijd concentreren op de ontwikkeling van een nieuwe single player-optie, waarmee spelers de titel in hun eentje kunnen spelen.

Ook stuurde het team onderstaande boodschap de wereld in om wat meer uitleg te geven aan de community:

“Evil Dead: The Game komt uit in februari 2022

Hey groovy gamers,

We mikken op een nieuwe releasedatum om het team wat extra tijd te geven om te polijsten en om ervoor te zorgen dat dit de ultieme Evil Dead-ervaring is waar jullie allemaal op wachten!
Deze extra tijd stelt ons ook in staat om een single-player optie te implementeren, zodat je van het spel kunt genieten als je zonder je co-op compadres bent.
We willen iedereen bedanken voor jullie begrip en steun en blijf alsjeblieft kijken voor meer informatie over nieuwe personage updates, pre-order beschikbaarheid, en de volgende gameplay video met Bruce Campbell
.”

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)