Organiseer je eigen festival in nieuwe Tropico 6-uitbreiding

Verschillende grote muziekfestivals gaan ook deze zomer helaas niet door, maar dat wil niet zeggen dat je bij je thuis geen feestje kan bouwen. Dat kan dit weekend in Fortnite met Ariana Grande, en eind deze maand kan je als dictator een feestje bouwen in Tropico 6.

De uitbreiding, met de toepasselijke naam Festival, schotelt je een nieuwe campagne voor waarin je de verveling van je bevolking de baas moet worden. Daarnaast krijg je acht nieuwe gebouwen ter beschikking, waaronder een vuurwerkfabriek en een dansschool.

Met dit alles kan je 20 verschillende soorten festivals bouwen om zo de moraal van je bevolking te laten stijgen. Maar je kan er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat er meer geboortes zullen plaatsvinden of andere effecten op je bevolking.

De uitbreiding kost €13,99 en zal op 26 augustus beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.