Leid vanaf 31 augustus je eigen spoorbedrijf in Train Life: A Railway Simulator

Met de trein zou je er al zijn, maar de trein die er moest zijn was er niet. Of de trein is altijd een beetje reizen. Of de trein komt altijd te laat. Binnenkort kan het ook aan jou voorvallen als CEO van je eigen spoorbedrijf…

Als je er van zou dromen om ooit CEO te worden van de NMBS, dan is Train Life, dat vanaf 31 augustus beschikbaar is via Steam Early Access zeker iets voor jou.

Train Life: A Railway Simulator werd in februari 2021 aangekondigd als de eerste van 5 komende simulatiegames. Vanaf 31 augustus hebben trein- en managementfans vroegtijdige toegang tot dit ambitieuze project.

Train Life: A Railway Simulator geeft je de leiding over je eigen spoorbedrijf. Voor het eerst in een game van dit type, moet je je bedrijf ontwikkelen om het grootste spoorbedrijf van Europa te worden: neem personeel in dienst, koop nieuwe treinen en zorg dat je je contractuele doelstellingen haalt.

Dit unieke managementsysteem wordt ondersteund door de gedetailleerde treinen en het rijdsysteem van de game. NACON en Simteract hebben veel aandacht geschonken aan de treinmodellen om ervoor te zorgen dat de game zowel leuk als authentiek is.

Tijdens de periode in vroegtijdige toegang wordt regelmatig nieuwe content toegevoegd, inclusief enkele legendarische treinen en – uiteindelijk – 10.000 km rails door heel Europa.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)