Legends-modus van Ghost of Tsushima krijgt volgende maand een uitbreiding

Ghost of Tsushima

De multiplayer-modus van Ghost of Tsushima, Legends genaamd, doet het blijkbaar erg goed. Zo goed zelfs dat ontwikkelaar Sucker Punch beslist heeft om Legends uit te breiden.

Via een gratis update op 3 september krijgen gamers de mogelijkheid om het tegen elkaar op te nemen in Rivals. De bedoeling zal zijn om zoveel mogelijk vijanden neer te halen. Hoe beter je dit doet, hoe meer tegenstand het andere team zal krijgen.

Op hetzelfde moment zal Legends ook als standalone beschikbaar komen in de PlayStation Store. Hierdoor moeten gamers die enkel het multiplayerluik willen spelen niet de volledige versie van Ghost of Tsushima aanschaffen.

Wie dat toch wil doen, kan beter nog even wachten en vanaf 20 augustus de Director’s Cut van Ghost of Tsushima in huis halen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.