Fall Guys viert eerste verjaardag met dubbele Crowns en een pak extra’s

De tijd vliegt wanneer je je amuseert, en dat geldt zeker ook voor het razend populaire Fall Guys dat vandaag reeds zijn eerste verjaardag viert.

Tijd voor een feestje dus en een pak extra’s waaronder dubbele Crowns, cosmetics en een pak andere leuke verjaardagsitems om de fans te verwennen.

Om deze eerste verjaardag te vieren onthulde ontwikkelaar Mediatonic op de officiële Twitter-pagina van de game dat oude klassiekers, die aanwezig waren in de vorige versies van het spel en ook op de lanceringsdag, zoals de Jump Showdown, Door Dash en Dizzy Heights, voor een beperkte tijd beschikbaar zullen zijn.

Maar dat is niet alles, ook worden spelers beloond met dubbele Crowns wanneer ze een pot winnen. Ook zullen spelers een nieuwe feestelijke kostuumset, bestaande uit zowel een magische verjaardagskroon als een nieuw verjaardagspatroon, kunnen aanschaffen in het spel voor slechts 10 kudos.

Fans weten dus wat hen te doen staat!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)