Dit weekend geeft Ariana Grande groots in-game concert in Fortnite

Fortnite Ariana Grande Rift Tour

Een kleine twee weken geleden lekte er een karrenvracht aan info over toekomstige updates en events in de populaire free-to-play battle royale game Fortnite.

Een van de beweringen was dat Ariana Grande binnen afzienbare tijd een in-game concert zou geven. En die bewering lijkt dus waarheid te worden, want ontwikkelaar Epic Games heeft dit nieuws dit weekend bevestigd.

Van 6 tot en met 8 augustus vind het Rift Tour-event plaats in Fortnite waarbij het hoogtepunt het concert van Ariana Grande zal zijn. Ook nu al zijn er quests te spelen in het kader van dit event.

In totaal zal het concert 5 keer uitgezonden worden. Dit zal op verschillende tijdstippen gebeuren zodanig dat gamers vanuit alle uithoeken van de wereld de kans krijgen om het concert op een aanvaardbaar uur te bekijken. Woon je dit concert bij? Dan ontvang je een gratis Cuddly Cloudcruiser-paraplu.

Dit zijn de momenten waarop het voor ons het beste is om Ariana Grande aan het werk te zien:

  • Zaterdag 7 augustus om 20u00
  • Zondag 8 augustus om 16u00

Vanaf nu woensdag, 4 augustus, is er voor de échte fans ook een Ariana Grande-outfit en Piggy Smallz Back Bling beschikbaar in de item shop.

Meer info vind je op RiftTour.com.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.