Groot Fornite-lek geeft info nieuw seizoen vrij, mogelijk concert van Ariana Grande op de planning

Fortnite is en blijft een fenomeen én geldkoe voor Epic Games. En dan maakt het niet uit of de game voornamelijk door tieners gespeeld wordt of niet.

Het zevende seizoen van chapter 2 is ondertussen al even aan de gang en duurt nog tot midden september trouwens. Toch weerhoudt dat de community niet om te blijven speculeren wat Epic hierna voor ons in petto heeft.

Op Reddit is er een post verschenen waarin gebruiker SmugMrMime een boekje open doet op wat we de komende tijd mogen verwachten van deze Battle Royale-game.

Zo zou Epic voor hun medewerkers een test hebben gedraaid van een in-game concert van Ariana Grande. In 2020 vond er al een groots in-game concert plaats, toen viel de eer te beurt aan rapper Travis Scott.

Maar dat is dus niet het enige wat SmugMrMime heeft opgevangen in de wandelgangen. Een overzicht:

  • Epic doet verwoede pogingen om de personges van Naruto in de battlepass van het achtste seizoen te krijgen. Een explosief Kunai-wapen zou sowieso toegevoegd worden.
  • Er zouden gesprekken aan de gang zijn om personages van Justice League & Suicide Squad toe te voegen. Dit zou nog goedgekeurd moeten worden door de juridische dienst van DC.
  • The Cube zou opnieuw zijn opwachting maken aan het eind van dit seizoen. Deze zou gecontroleerd worden door een onbekende Queen. Zij zou ook een hoofdrol gaan spelen in Chapter 3.
  • In dit nieuwe hoofdstuk zou ook de huidige map opnieuw volledig aangepast worden, waarbij ook de locatie van The Seven vrijgegeven wordt.
  • Seizoen 8 zou diverse monsters introduceren (vergelijkbaar met Stranger Things)
  • Op termijn zouden er monsters en mechs in de game verschijnen die we dan zouden kunnen besturen. Dit naar analogie met de auto’s en de ruimteschepen op dit moment.

Of deze beweringen allemaal waar zijn, moeten we nog afwachten. Al klinken ze wel plausibel. Bovendien heeft SmugMrMime een positief track record, want hij wist ook al het Primal-thema van vorig seizoen te voorspellen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.