Nieuwe Back 4 Blood-trailer toont pc-functies

Het is nog even wachten op de release van de coöp zombieshooter (en opvolger voor Left 4 Dead) Back 4 Blood. Dat belet het team echter niet om uit te pakken met een nieuwe trailer waarin de pc-functies centraal staan.

De nieuwe video belicht verschillende functies die bij de lancering naar de pc-versie van de game komen, waaronder 4K-resolutie, onbeperkte framerate, Nvidia DLSS (Deep Learning Super Sampling), ondersteuning voor ultrabrede en multi-monitors, cross-play en verschillende andere grafische en visuele kwaliteit opties.

Back 4 Blood is vanaf 12 oktober beschikbaar voor pc via de Microsoft Store, Steam en Epic Games Store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)