Trollhunters: Rise of the Titans vandaag uit op Netflix

Nog geen plannen voor vandaag? Goed zo, want vanaf vandaag kunnen we smullen van Trollhunters: Rise of the Titans op Netflix. De serie markeert daarmee meteen ook het einde van de Tales of Arcadia-serie die in 2016 verscheen.

In Trollhunters: Rise of the Titans slaan de helden van drie verschillende series (Trollhunters, 3Below en Wizards) de handen in elkaar om de wereld te beschermen van gigantische titanen. Guillermo del Toro, geestesvader van de Trollhunters-serie, is dan ook bijzonder blij met het resultaat:

“We always hoped these three series could culminate with a massive ‘all-stars’ reunion. We wanted the feature to improve and expand but to also deliver more scope, more spectacle … more emotion, too. We are very proud of the Tales of Arcadia and extremely eager to deliver this spectacular finale.”

Guillermo del Toro

Dreamworks is er ook in geslaagd een impressionante leger aan stemacteurs te verzamelen. Zo omvat het groepje enkele grote namen zoals Emile Hirsch, Colin O’Donoghue, Lexi Medrano, Charlie Saxton, Kelsey Grammer, Alfred Molina, Steven Yeun, Nick Frost, Diego Luna, Tatiana Maslany, Cole Sand en Nick Offerman. Trollhunters: Rise of the Titans verschijnt later vandaag.

Een snelle opfrissing nodig? We got you covered! Onderstaande video omvat de voorgaande 88 aflevering nauwkeurig voor je samen.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.