Disney+ kondigt LEGO Star Wars Halloween Special aan

Disney+ Star Wars LEGO

Halloween is nog een paar maanden van ons verwijderd, maar dat belet Disney+ niet om al wat plannen te maken. Eentje daarvan is een Halloween-special rond LEGO Star Wars.

Horror, Halloween en Star Wars in één zin, dat is wat vreemd. Al vond ik als grote Star Wars-fan het personage Jar Jar Binks wel pure horror, maar dat is een ander verhaal.

Back on topic dus: Disney heeft een nieuwe LEGO-special aangekondigd, gebaseerd op de beroemde Star Wars-saga. De special gaat door het leven als LEGO Star Wars: Terrifying Tales en zal een vleugje horror brengen naar een galaxy far, far away

De LEGO Star Wars Halloween-special is te bekijken op Disney+ vanaf 1 oktober 2021.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)