Left 4 Dead 2-personages komen naar Zombie Army 4 als gratis DLC

Zombie Army 4: Dead War

Als je fan bent van coöp games en graag zombies knalt, dan is Zombie Army 4 zeker en vast jouw ding. Als je daarbovenop ook nog eens fan bent vant Left 4 Dead 2, dan is het helemaal jouw ding.

De hoofdpersonages uit Left 4 Dead 2 zijn nu speelbaar als gratis DLC in Zombie Army 4. Coach, Ellis, Nick en Rochelle maken immers deel uit van het derde en laatste hoofdstuk van Zombie Army 4’s Return to Hell-campagne.

Naast het gratis karakterpakket en de DLC-missie die vanaf vandaag beschikbaar zijn, komen er ook nieuwe wapens en cosmetica bij:

  • Horror-hoofddekselpakket
  • Flare Gun-wapenbundel
  • Van Helsing-wapenskins
  • Horror Charm Pack 2

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)