Paramount werkt aan een Teenage Mutant Ninja Turtles live-action film

Teenage Mutant Ninja Turtles

Zeggen de namen Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael je niets? Nee? Dan wordt het de hoogste tijd dat je ze leert kennen. Dankzij filmhuis Paramount Pictures krijg je daar binnenkort een unieke kans voor.

De studio heeft namelijk een nieuwe live-action Teenage Mutant Ninja Turtles-film op de planning staan. Daarbovenop werden Saturday Night Live’s Colin Jost en zijn broer Casey aangetrokken om het script te schrijven voor deze nieuwe prent.

De studio herlanceerde de franchise in 2014, waarna het in 2016 uitpakte met een vervolg, genaamd Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of The Shadows.

Of dit nieuwe project, dat in 2023 in de cinema moet draaien, iets te maken heeft met de vorige films is nog niet geweten. Wat we wel weten is dat Michael Bay zal terugkeren als producent.

Iets om naar uit te kijken dus, maar eerst is het tijd voor pizza.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

2 gedachten over “Paramount werkt aan een Teenage Mutant Ninja Turtles live-action film

    1. Ricardo is eigenlijk het geheime vijfde wiel aan de TMNT-wagen.

      Om het geheim te behouden, heb het voor de zekerheid toch maar even aangepast.

      Bedankt om het te melden 😉

Reacties zijn gesloten.