In FIFA 22’s Pro Clubs-modus kan je vrouwelijke voetballers aanmaken

FIFA 22

Nadat EA Sports vorige maand vriend en vijand verraste met de aankondiging van een vrouwelijke commentatorstem, namelijk Alex Scott, pakken ze vandaag uit met een nieuwe verrassing.

Als mannelijke spelers kiezen we meestal voor mannelijke personages in onze games. Het is dan ook heel leuk voor de vrouwelijke FIFA-spelers dat zij nu ook vrouwelijke voetballers kunnen aanmaken.

In FIFA 22’s Pro Clubs, een online speltype in FIFA waarin je een virtuele speler kunt maken en met je teamgenoten op het veld kunt spelen in 11-tegen11-wedstrijden, is het nu ook mogelijk om een virtuele vrouwelijke prof aan te maken en aan te passen, en vervolgens met die speelster het veld opgaan in diezelfde gemengde 11 tegen 11-wedstrijden.

Weer een mooie stap toch van EA en een vorm van respect naar de vrouwelijke FIFA-fans.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)