Diablo Immortal verschuift naar 2022

Diablo Immortal mobile game

Terwijl voor Diablo II: Resurrected, en Diablo IV alles nog op schema lijkt, is dat voor het mobile game Diablo Immortal niet het geval.

Blizzard laat weten dat de game naar 2022 verschuift. Dat laat het team weten in een nieuwe update.

De afgelopen maanden heeft het team uitgebreide feedback ontvangen van spelers over de hele wereld. Volgens de update hebben verschillende alpha-tests aangetoond dat meerdere functies iteratie en extra ontwikkeling nodig hadden om de complete gameplay-ervaring te verbeteren.

Dat omvat enorme veranderingen aan PvP- en PvE-systemen, evenals toegankelijkheidsfuncties zoals controllerondersteuning.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)