‘Take Two kondigt later deze maand nieuwe Marvel-game aan’

Marvel

Het is komkommertijd wat betreft gaming nieuws, dus steken de geruchtenmolen een tandje bij. Deze keer komt het gerucht vanuit het kamp van Take Two.

Uitgever Take Two kennen we onder ander van games als GTA, The Outer Worlds, L.A. Noire en de XCOM-reeks. En het toeval wil dat het gerucht draait rond deze laatste game.

Volgens de doorgaans erg goed ingelichte journalist Jason Schreier gaat Take Two binnenkort dus een nieuwe game aankondigen van XCOM-ontwikkelaar Firaxis Games. De game zou gebaseerd zijn op de sci-fi turn-based shooter, maar krijgt wel een ander jasje.

De game zou zich namelijk afspelen in het Marvel-universum en Firaxis zou beroep doen op enkele stemmen die we kennen uit de films.

Naar verwachting wordt de game voorgesteld op Gamescom, dat dit jaar digitaal plaats vindt van 25 tot en met 29 augustus.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.