The Lord of the Rings serie krijgt een releasedatum

Dit nieuws doet bij veel mensen ongetwijfeld de nostalgie naar Midden-Aarde terug opborrelen.

Toen enkele jaren geleden het grote nieuws werd aangekondigd dat er een serie kwam van ’s werelds meest gegeerde fantasy universum, begon menig man al ijverig in hun handen te wrijven. Sindsdien bleef het echter lange tijd wachten op verder info, maar dat lange klokgestaar is nu eindelijk verleden tijd.

Zoals hieronder te lezen, liet Amazon in een Twitter bericht weten dat de officiële releasedatum van deze razend populaire serie zal plaatsvinden op 2 september 2022. De serie zal vanaf dan wekelijks te bekijken zijn op Amazon Prime Video. Het enige negatieve aan dit nieuws, is dat deze datum nog meer dan een jaar in het verschiet ligt.

Zoals hierboven ook te zien is, krijgen we met deze aankondiging niet enkel een releasedatum voorgeschoteld, maar worden we ook verwend met een eerste afbeelding. Hierop is een mysterieus personage te zien gekleed in een witte mantel, uitkijkend op een grote stad in de verte. Aan de rechterkant zien we iets dat heel hard lijkt op de twee bomen van Valinor.

De serie speelt zich enkele millenia af voor de gebeurtenissen uit de films en zal zowel nieuwe als vertrouwde personages bevatten. Het plot is eveneens gekend en zou gaan over de heropkomst van het kwaad in Midden-Aarde.

Voor velen, waaronder ik, is dit alvast een warme uitnodiging om de gehele LOTR- en Hobbit-trilogy nog eens te bingen. Maar voor nu kan het aftellen alvast beginnen.

Gepubliceerd door Luca

Al sinds zijn pre-tienerjaren is deze kerel gefascineerd door games en al het moois wat deze onuitputtelijke wereld te bieden heeft. Begonnen met games als RollerCoaster Tycoon, The Sims en Ratchet & Clank, verder doorgerold naar shooters als COD, en uiteindelijk terechtgekomen bij verschillende ARPG's. Er zijn maar weinig games die hij nog niet op zijn conto heeft staan, waarbij de PS5 tegenwoordig bekend staat als 'zijn' speeldomein. Al is er echter één reeks die zijn hart ongecontroleerd sneller doet slaan, met name 'The Souls Series'. Altijd bereikbaar voor tips & tricks indien je blijft worstelen met die ene onverslaanbare demoon.