Eindelijk een eerste officiële trailer voor Season 5 van La Casa de Papel

Als er één serie is die zowat de hele wereld in zijn greep heeft, dan is dat ongetwijfeld Netflix’ La Casa de Papel. We zijn toch allemaal benieuwd hoe het gaat aflopen met El Professor en zijn bende. Toch?

Door corona hebben we veel te lang moeten wachten op een nieuw seizoen, maar daar komt vanaf 3 september eindelijk verandering in. Dan verschijnt immers het eerste deel van het vijfde seizoen.

Vandaag serveert Netflix ons eindelijk een eerste volledige trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)