fbpx

Containment event Rainbow Six Siege vandaag beschikbaar

Vanaf vandaag kunnen Rainbow Six Siege-fans genieten van een nieuw tijdelijk PvP-event genaamd Containment.

Het event is geïnspireerd op de aankomende game Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction en introduceert een nieuwe gamemodus genaamd Nest Destruction waarin spelers terechtkomen in een herwerkte versie van de map Consulate, die overgenomen is door de Chimera-parasiet. Ook is Rainbow Six Siege gratis te spelen van 13 tot en met 15 augustus én spelers verdienen tijdens dit weekend twee keer zoveel Battle Pass-punten.

Het event geeft een voorproefje van de wereld van Extraction in Rainbow Six Siege. Een team van REACT-agenten (aanvallers) grijpen in door Nesten te vernietigen. Ze staan echter tegenover een team van Proteans, een dodelijke Archæan-variant die de vorm van REACT Operators (verdedigers) aanneemt en probeert de gedragspatronen te kopiëren met alleen maar maximale snelheid en melee-aanvallen. De verdedigers krijgen meer levenspunten, Aruni’s stoot en Oryx’s speciale vaardigheden, maar hebben geen wapens tot hun beschikking. Aanvallers hebben een standaarduitrusting zonder modificaties en hebben keuze uit een gelimiteerd aantal Operators.

Containment introduceert een nieuwe gamemodus, Nest Destruction, waarin spelers strijden om een Nest. Aanvallers krijgen een tweeledige doelstelling: het nest vernietigen om de laatste doelstelling vrij te spelen en uiteindelijk de ronde te winnen. Verdedigers moeten vertrouwen op hun melee-aanvallen en Oryx’s Ramah Dash om hun tegenstanders te stoppen. De laatste manier om een ronde te winnen is simpel: het gehele vijandelijke team uitschakelen.

Het Containment event introduceert een eigen collectie van 33 unieke items voor Rainbow Six Siege Operators, waaronder IQ, Ace, Blackbeard, Amaru, Aruni, Jäger, Kaid, Mira en Warden. De collectie bevat hoofduitrustingen, uniformen en wapenskins. Alle exclusieve, tijdelijke items van de Operators zijn apart verkrijgbaar als bundel in de shop voor 1.680 R6 credits of via Containment packs voor 300 R6 Credits of 12.500 Renown. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: