King’s Bounty II gaat goud en viert dat met eerste officiële gameplay trailer

King’s Bounty II verschijnt op 24 augustus en daar komt niets meer tussen aangezien de game de zogenaamde gold status heeft bereikt. Meer dan tijd genoeg dus om ons nog een gameplay trailer te serveren.

Duisternis daalt neer over de wereld van Nostria. Samenzweringen, sabotage en necromantie overschaduwen het land. Provincies eisen onafhankelijkheid, roversbendes maken bossen en wegen onveilig, en geruchten over de overweldigende macht van Blight duiken op in het donker.

De oude koning Claudius werd vergiftigd en kan het koninkrijk niet leiden, en dus moet zijn zoon, prins Adrian, nu de landen verenigen terwijl zijn macht en geloof onder vuur komen te liggen.

Maar misschien is er al een verlosser – de laatste hoop van het koninkrijk – om terug te vechten en eindelijk de vrede en orde in Nostria te herstellen?

Onze Lazlo kreeg recent de kans om met een preview van King’s Bounty 2 aan de slag te gaan, en daarover lees je alles in zijn hands-on verslag.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)