Scoor tijdelijk de NES-controllers voor de Nintendo Switch aan halve prijs

Nintendo Switch NES Controllers

Als je een Nintendo Online abonnement hebt, worden niet alleen de saves van de meeste games in de cloud bewaard maar heb je ook toegang tot een grote bibliotheek aan NES- en SNES-games.

Om helemaal in de sfeer te komen, lanceerde Nintendo toen enkele speciaal ontwikkelde NES-controllers voor de Switch. Deze hebben dezelfde vormfactor als de originele controllers, maar beschikken over dezelfde sleuf waardoor je ze kan opladen door ze aan je Switch te hangen. Al moet je het niet doen voor het uitzicht…

Een setje NES-controllers kostte bij lancering een stevige €59,99. Maar nu kan je ze in huis halen met 50% korting voor €29,99 via de Online Nintendo Shop.

Deze aanbieding is exclusief voor Nintendo Switch Online-leden en loopt tot en met 8 augustus. Je kan per account 2 sets bestellen, dus snel zijn is e boodschap!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.