Nieuwe gebieden en Pokémon voor New Pokémon Snap

New Pokémon Snap

Hoe meer Pokémon om te verzamelen en hoe meer gebieden om leuke snaps te maken, hoe beter. Dat is wat de spelers willen en dat is wat de spelers krijgen binnenkort.

Op 4 augustus komt er een gratis contentupdate voor New Pokémon Snap op Nintendo Switch en Switch Lite. Hiermee kun je nieuwe gebieden gaan ontdekken en 20 extra Pokémon fotograferen.

Er kunnen drie adembenemende nieuwe gebieden verkend worden:

  • Geheime zijweg (dag/nacht) – De NEO-ONE krimpt enorm als je dit gebied verkent. Hierdoor lijken de Pokémon die je ziet, reusachtig groot! In dit opwindende gebied kun je zelfs hun ademhaling en voetstappen horen. En je zou Pokémon kunnen ontdekken die gedrag vertonen dat je nog nooit eerder gezien hebt.
  • De rivier Mightywide (dag/nacht) – De Mightywide is een voedingsbron voor het hele eiland Belusylva. Terwijl je de rivier afgaat, doe je onderzoek. Wees dus bedacht op stroomversnellingen tijdens je zoektocht naar Pokémon. En houd je camera gereed, zodat je al hun activiteiten vast kunt leggen.
  • Dorre woestenij (dag/nacht) – In dit gebied ga je op onderzoek uit in de woestenij van het eiland Voluca, waar droge woestijnwinden waaien.​ Het gebied kent vele eigenaardigheden: van geisers tot giftige, gasspuwende moerassen. Pokémon kunnen zich hier ondergronds of in de rotswanden schuilhouden. Houd tijdens je expeditie oren en ogen dus open.

In deze drie gebieden treffen spelers een grote verscheidenheid aan Pokémon aan, waaronder al bekende Pokémon uit de regio Lental en twintig extra Pokémon die in bestaande gebieden nog niet te zien waren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)